DE VAKANTIEHUISJES

Alle huisjes zijn even groot (ongeveer 50m2) en zijn ingericht voor 4 of 5 personen, met twee slaapkamers.
Allemaal net even anders ingericht maar allemaal met stijl en oog voor detail. Kies je favoriete huisje en ga naar de boekingspagina via de button ‘beschikbaarheid’. `Of bekijk de beschikbaarheid van alle huisjes want ze zijn allemaal even leuk! In huisje Knus zijn huisdieren toegestaan, in de overige huisjes niet.

Sød

Eigenaren: Ewelina + Jorrit
Aantal personen: 4/5

Bij Sød kom je tot rust, geniet je met je gezin van de prachtige natuur en van elkaar. Geniet van het uitzicht op mooie bomen, eekhoorntjes en de rest van de rustgevende natuur. In een sfeervol huisje dat ingericht is met veel liefde en met oog voor deens design. Het huisje ligt gelegen op een ruime kavel en is omringt door prachtige bomen in een bosrijke omgeving. 

Hytte

Eigenaren: Marleen + Sebastiaan
Aantal personen: 4/5

𝘏𝘺𝘵𝘵𝘦, dat is Noors voor hut of (houten) huisje in de natuur. De eigenaren droomden altijd al van een eigen “hutje op de hei”. Deze droom is werkelijkheid geworden met dit mooie zwarte tiny house met ruime zonnige bostuin. Door de ligging aan de rand van het park heb je veel privacy en wandel of fiets je vanuit het huisje direct de natuur in.

Hjort

Eigenaren: Floortje, Roderik, Niki, Arthur
Aantal personen: 4/5

Hjort is Deens voor hert. Deze prachtige dieren zijn niet alleen rond dit huisje volop te zien. Zelfs ook binnen! 

Voor de inrichting hebben de eigenaren zich door de prachtige natuur van de Veluwe laten inspireren. Met natuurlijke materialen zoals hout, riet, wol, linnen en aardse tinten. Met deze warme kleuren, stoffen en materialen voel je je direct thuis.  Ze hebben samengewerkt met verschillende Nederlandse creatievelingen. Daarom is veel in het huisje zelfgemaakt; van mooie dierenillustraties tot aan lampen. 

Grøn

Eigenaren: Susanne + Jan Peter
Aantal personen: 4

Grøn is voor de eigenaren uit Groningen (Grunn) een mooie passende naam voor een huisje in het bos. Het prachtige design huisje heeft een ruime tuin met de hele dag zon, maar ook voldoende ruimte om lekker in de schaduw te zitten. De inrichting is eigentijds, luxe en met een aantal vintage items. In het hele huisje komen de bosdieren terug in leuke details. 

Knus

Eigenaren: Annuska + Dirk
Aantal personen: 4

Knus is de Deense vertaling van knuffelen. En dat is precies wat de eigenaren willen uitstralen met dit huisje; gezellig en warm met een tikje design. Als hondeneigenaren weten ze hoe leuk het is om op pad te gaan met je hond. Maar een leuk huisje is vaak lastig te vinden. Maar hier mag je je viervoeter gewoon meenemen!

Mysa

Eigenaren: Maja + Stefan + Geert
Aantal personen: 4

Elegante eenvoud tussen de bomen

Bij MYSA is ieder dag zo relaxed als een zondagochtend. Dit prachtige verblijf wordt gekenmerkt door eenvoud en minimalisme en bevindt zich aan de rand van het park waardoor er veel privacy is. De tuin is ruim 500m2, dus alle ruimte is om van elkaar en de omgeving te genieten.

Fred

Eigenaren: Cindy + Niek
Aantal personen: 5

De naam Fred staat voor ”vredig”. Bij Fred kun je ongestoord genieten, zowel in het huisje als in de mooie natuur eromheen. 

De groene kleur en natuurlijke tinten uit de bosrijke omgeving zijn als uitgangspunt gekozen. Het huisje voelt daardoor sfeervol, warm en modern aan. Een mooie plek waar je samen kunt zijn en kunt ontspannen, daar gaat het tenslotte om. De inrichting is zowel geschikt voor een weekend weg met je gezin maar ook met vrienden erg gezellig.

Lagom

Eigenaren: Bart + Nicolette
Aantal personen: 4

Lagom is het geheim van de Zweden. Het is waarom de Zweden zo gelukkig zijn: niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg.  De eigenaren Nicolette en Bart hebben voor de woonstijl Japandi gekozen. Trendelementen uit Japan en Scandinavië komen hierin samen: Scandinavische gezelligheid en Japans minimalisme.

Fika

Eigenaren: Ad + Marike
Aantal personen: 4/5

Het Zweedse Fika betekent een moment om uit te rusten en te genieten, onder het genot van een lekker kopje koffie met de mensen waar je van houdt!

De inrichting van dit vakantiehuisje heeft net als de naam wat Scandinavische invloeden. Veel natuurlijke materialen met rustige kleuren die goed bij elkaar en de omgeving passen. Denk aan lichte houttinten, rotan, zwarte accenten en natuurlijk groen!

WØUD

Eigenaren: Wesley + Maartje
Aantal personen: 4/5

WØUD staat voor huisje in het bos. Een fijne stek om tot rust te komen in de natuur, een huisje om samen te genieten, een plek waar je je thuis voelt.

De eigenaren halen in dit huisje de Veluwe van buiten naar binnen door het gebruik van licht hout en de prachtige kleuren van bos en heide, bij dag en dauw.

WØUD is  ingericht met veel aandacht voor detail, design en functie voor een comfortabel en luxe verblijf.  De inrichting is zowel geschikt voor een verblijf met gezin, familie of vrienden.

Lille Lykke

Eigenaren: Cees + Jeannine
Aantal personen: 4

Lille Lykke (spreek uit als Luu-keh) betekent klein geluk. Kleine dingen die je hart laten zingen. Eigenlijk die dingen waar het in het leven om gaat. 

De eigenaren willen dat het minstens zo fijn en gezellig is als thuis. Hier kun je samenkomen met familie en vrienden om het leven te vieren in een relaxte sfeer om mooie herinneringen te maken. Kortom klein (groot) geluk in dit gezellige en knusse huisje, met grote tuin!

Kos

Eigenaren: Cora + Eward
Aantal personen: 4

Kos (spreek uit als Koesh) is een typische Noorse uiting: blij worden van kleine dingen. Het geluksgevoel dat je krijgt van geborgenheid, vriendschap en verbondenheid.

Tiny house Kos heeft een grote tuin met genoeg ruimte om altijd wel ergens van de zon te kunnen genieten. De eigenaren houden van mooie, duurzame spullen en natuurlijke kleuren. En dat zie je zeker terug in dit stijlvolle interieur!